Platinum Natural na výstavě Člověk v přírodě

Čerstvé maso je základem všech receptur PLATINUM NATURAL, proto je často alternativou pro BARF. Společnost PLATINUM NATURAL se představí na výstavě ČLOVĚK V PŘÍRODĚ.

Ať máte Jack Russell terriera či Zlatého retrívra, pouze z kvalitního masa získá Váš pes optimální energii a životní vitalitu.

Všichni psi mají společného divokého předka, vlka. Jeho geny jim stále kolují v žilách. Mají své lovecké instinkty, i když stojí před miskou, kam jim jejich “kořist” servírujeme v malých kouscích. Psi přesně vědí, co chtějí – maso, tak přírodní a tak čerstvé, jak je jen to možné. My bychom na tuto skutečnost neměli při výběru vhodného krmiva zapomínat.

  • S krmivem PLATINUM NATURAL dostane Váš pes přesně to, po čem touží  –  vysoce kvalitní bílkoviny získané minimálně ze 70 % čerstvého masa.
  • Superprémiové krmivo PLATINUM NATURAL je vhodné pro psy jakéhokoliv věku a plemene.

Krmení psa čerstvým masem je často označováno jako BARF. Kvalitní proteiny z čerstvého masa získá Váš pes také díky krmivu PLATINUM NATURAL navíc doplněné také o potřebné vitamíny a stopové prvky. Denní dávka je tedy optimálně vyvážená.

Ještě jste naše krmivo nevyzkoušeli? Zastavte se na stánku PLATINUM NATURAL na výstavě Člověk v přírodě.