Světelné obrazy na výstavě Dům 2019. Společnost Li-Go představí své výrobky v prostorách pavilonu D. Přímo na výstavě si můžete světlo zakoupit, ale i vyhrát. Společnost Li-Go se zapojila do velké návštěvnické soutěže a darovala jednu lampu.

Kdo je Li – Go?

Vyrábíme vyřezávaná svítidla, která jsou jedinečnou dekorací, zářivým doplňkem každého interiéru, originálním dárkem a produktem, ke kterému získáte blízký vztah.

Naše produkty nejsou pouhým designovým doplňkem. Kromě energie světla a příjemného dekorativního prvku jakékoli místnosti vytváříme prostor pro jedinečnost a harmonii. Do každého designu vkládáme obrazy a tvary, které častokrát obsahují příběhy a představy našich zákazníků.
Vyvoláváme radostné vzpomínky, podporujeme rodinné hodnoty a do každého tmavého koutu přinášíme trochu inspirativní představivosti. Naše svítidla pohladí vaši duši.

Náš tým vznikl z přátelství a touhy po společné tvorbě hodnoty, kterou si člověk zapíše hluboko do své mysli. Společně chceme být součástí života mnoha lidí a vlastní činností měnit svět k lepšímu.

Na současný trh vstupujeme s kvalitním základním portfoliem produktů a inovačním přístupem ke klientům a partnerům. Spojujeme myšlenky a potřeby minulé, současné i budoucí generace. Tvoříme svět, ve kterém lidé žijí naplno a vychutnávají si energii každého dne.

Jsme ekologičtí. Naše výrobky a jejich obaly jsou plně recyklovatelné. Pro barvení používáme výhradně kvalitní, certifikované a ekologické lazury a oleje vyhovující normě EN 71. Naše svítidla jsou vyrobena ze dřeva a dřevěných polotovarů z trvale obnovitelných lesů.
Dřevo má mnohé významné psychologické účinky mezi které patří například schopnost snižovat úroveň stresu. Práce s tímto materiálem tak pro nás představuje jasnou volbu.

Světlo je zásadní pro jakýkoli vnitřní prostor, protože je prostředkem umožňujícím vidět naše okolní prostředí. Pocit z prostoru lze zcela proměnit změnou intenzity a barvy světla nebo umístěním samotného svítidla, což z něj dělá velmi mocný nástroj.

 

Li-Go je:

• originální český produkt
• neomezené množství designů a návrhů
• vhodný pro všechny typy interiérů
• zkušený a nadšený tým lidí

Jak to začalo…

Na počátku byla touha tvořit. Tvořit a podělit se o dílo s ostatními. Téměř 20 let jsme se učili a tvořili různé světelné dekorace, ty jsme zpočátku vyráběli z odpadu, například z kovošrotu.

Člověka kultivuje prostředí, které ho obklopuje. Architektura, umění, světlo a tvar jsou nám blízké, a právě proto jsme začali naše svítidla vyrábět.

Slovo „boží“ je pro nás symbolem nehmotného světa. Světa, ze kterého přichází inspirace. Inspirace pro naší tvorbu a hlubší smysl života.

za tým Li-Go František Chmelík